Aram Bartholl – Dust

Voorstel Aram Bartholl voor een megamonument:

“‘Dust’ is a 1:1 scale replica of one of the most played computer game maps in the world. The idea is to build the 3D model of ‘de_dust’ of the first person shooter game ‘Counter Strike’ as a permanent ‘building’ from concrete, making this map accessible as a large scale public sculpture.”

rhizome.org/commissions/proposal/2166/

Het idee is als gedachtenexperiment interessant: de meest bewandelde virtuele paden uit een populair spel in beton gieten. Maar wie kent er over twintig jaar Counterstrike nog?

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*