Aanstaande vrijdag, Rotterdam VHS Festival #17

Joe Kisser a.k.a. Jeroen Kuster kan niet wachten.

Al 10 jaar het leukste videofestival van Nederland beleeft aanstaande vrijdag zijn 17e editie bij Kunst & Complex aan de Keileweg 26 in Rotterdam.

Deuren gaan open om 20:30, show start om 21:30.

Met werk van Sarah Klein, Sandy Claes & Daan Wampers, Alan Bogana & Dave Green, Maarten Rots, Abner Preis, Gerben Agterberg, Faiyaz Jafri, Joe Kisser, Frank Stassen, Jeroen Bosch & Niels Post & Jeroen Jongeleen, Constant Dullaart, Emile Zile, Vincent Dekkers, Deven Green, Johannes Langkamp, Haase/Hochstatter, Happy Famous Artists, Michiel van Bakel, Totram Griebe, Daniel Seiple, Sabina Grasso, SpOp, D Tagno, Ashleigh Nankivell, Jacob Tonski, Jasper Elings, David Okane.

advertentie(s)

Inkom slechts 2 euro (inclusief zwembad).

Rotterdamvhsfestival.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*