Poeptube en de Obamabal

Shitmaker, Fame festival 2011. (Volgend jaar in Delfshaven)

“I wanted to rebuild the situation i found in bilbao 2009 in an abandoned factory building. The last floor of the building was occupied by immigrants. I guess i found a typical setup for any occupied house. One room was full of trash, a second room full of mattresses and another room full of shit. The interesting or for me fascinating and funny thing about the shit room was that each pile of shit had the same distance to the other shit-piles. Just enough space to knee down and doing a regular pattern of shit-piles by this.”

Boris Hoppek

Obama beachball, 2011.

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*