Jip de Beer, New Manhattan/The Web Space Never Sleeps

Een van de deelnemende kunstenaars van de Internet Yami Ichi in Utrecht (aanstaande zondag 4 november) is Jip de Beer. De man die het internet 3d-print tot kunststof modelbouwhuisje voor op de schouw. In zijn nieuwe project New Manhattan/The Web Space Never Sleeps wil hij een hele stad bij elkaar bouwen/printen. U kunt meedoen middels een donatie en vanaf € 165 mag u zich na afloop van het project de gelukkige eigenaar noemen van het met uw geld geprinte pandje. Bovenstaande video spreekt voor zich, uzelf verder laten enthousiasmeren (De Beer is een fijne prater) kan aanstaande zondag in TivoliVredenburg. Sowieso is het hele Digitaal Utrecht programma [pdf] meer dan de moeite waard.

Voordekunst.nl/projecten/7243-new-manhattanthe-web-space-never-sleeps

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*