Risk maar dan echt

conflicthistory.com

Heb je het ooit zo zout gegeten:

“The Franco-Dutch War, often called simply the Dutch War (French: La Guerre de Hollande, Dutch: Hollandse Oorlog. The year 1672 in Dutch is often referred to as Het Rampjaar, meaning the year of disaster.) (1672–78) was a war fought by France, Sweden, the Prince-Bishopric of Münster, the Archbishopric of Cologne and England against the Dutch Republic, which were later joined by the Austrian Habsburg lands, Brandenburg and Spain to form a quadruple alliance.”

ALLEMAAL tegen ONS.

Een van de 150 miljoen oorlogen op de Conflict History website.

advertentie(s)

conflicthistory.com/#/period/1676-1678/conflict/+en+franco-dutch_war

(Via IAe)

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*