Hate Mail

Mr. Bingo, Hate Mail

    (opklik voor groot)

‘Last year I sent a postcard to a stranger called Jonathan Hopkins. It said on it “F*ck you Jonathan, f*ck you and f*ck your sh*t legs”. People seemed to be into it so I opened a service on my website, inviting strangers to pay me in return for an offensive postcard addressed to them (or whoever they ordered it for).’

Mr-bingo.org.uk/index.php?/root/hate-mail/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*