Basement Cinema #02

Basement Cinema #02

Deur open 20:00, aanvang screening 20:30.
Keileweg 26 Rotterdam, entree gratis
.

Wegens drukte en anderszins was het er de afgelopen maanden enigszins bij ingeschoten maar vanaf vanavond beginnen we weer echt. Het hele komende jaar elke eerste dinsdag van de maand een kunst danwel beeldcultuur gerelateerde documentaire in de kleinste bioscoop van Rotterdam. Groepsgewijs film kijken altijd een plus. Het filmaanbod van de dag ervaart u vanavond.

U bent van harte welkom.

Kcbasement.blogspot.nl/2013/03/basement-cinema-02.html

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*