About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

3 Comments

  1. Heerlijk enthousiast die Sanders voor 1500 per dag. Hoop leuke vragen PVV februari in aanloop naar:

    “”Is het college bekend met de uitspraken van de heer Sanders tijdens een bijeenkomst in Breda op 6 februari jl., waar hij verklaarde dat Culturele Hoofdstad een evenement was, waarvan hij met de grootte nog nooit was geconfronteerd? Bent u ook bekend met zijn uitspraken tijdens dit debat, dat hij totaal niet op de hoogte was van de culturele schatten, die Noord-Brabant herbergt? Bent u ook bekend met zijn uitspraken dat “de regio ondanks de economische successen niet de identiteit en uitstraling heeft die past bij zulke aspiraties. Het ‘licht autistische’ Eindhoven mist een duidelijke stedelijke identiteit.”

    http://www.pvvnoordbrabant.nl/index.php/nieuws/statenvragen/800-aanvullende-vragen-artistiek-leider-culturele-hoofdstad-dhr-martijn-sanders

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*