Carl Andre

13_gallery_2_pic2

“Van onze belastingcenten” is van alle tijden – zie de voorpagina van de Daily Mirror, 16 februari 1976 over tegels van Carl Andre. En toch is het leuk om te lezen: opklik voor amusante details. “Done in the name of art” Geen pindakaas maar toch.

En toen:

jkjkjkjkjkjkj

    scandalscarlandre.PDF

Meer fijn leesvoer: Carl Andre: “OJ of the Art World”? over de moord op zijn vrouw. (vrijgesproken.) Want vermeende knollen voor citroenen is 1, ega uit toren moeilijker uit te leggen.

Uitgebreid artikel in NMag: ‘A Death in Art,’ (December 16, 1985)

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*