Nicoline van Harskamp @ BMW Tate Live

“In a new series of works, Nicoline van Harskamp addresses the function and power of the spoken word. Given the English language’s re-deployment as the world’s most used cross-border language, the artist appeals to emancipate it from its roots in the British and American empires, and from professional jargon.”

Tate.org.uk/…/bmw-tate-live-2013-performance-room

    Nog even geduld a.u.b.

“Enter the online BMW Tate Live Performance Room via www.youtube.com/user/tate/tatelive on 19 September at […] 21.00 hrs in mainland Europe”

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*