Boris Tellegen @ Palais de Tokyo

Boris Tellegen @ Palais de Tokyo

    Basement Palais Tokyo Paris 2013 (opklik voor groot)

Nog niet terug te vinden op de site maar het lijkt me onderdeel van het doorlopende Interventions on the Building aldaar. Naar verluidt vanaf 21 november aanstaande toegankelijk voor publiek.

Deltainc.nl/project/basementpalaistokyo

Boris Tellegen @ Palais de Tokyo

Niels Post
About Niels Post 3527 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*