De realiteit van fictie. Joncquil: CQ Residency ‘Carte blanche’ bij Galerie Ramakers, Den Haag

De realiteit van fictie. Joncquil: CQ Residency ‘Carte blanche’ bij Galerie Ramakers, Den Haag

Joncquil heeft dezer dagen de gelegenheid om zijn gebruikelijke atelier te verruilen voor de ruimte van de galerie, samengevat onder de titel CQ Residency ‘Carte Blanche’. Hij is er druk in de weer en kan de bezoeker vertellen waarmee hij precies bezig is. […] Voor de kunstenaar is er nu misschien minder ruis – afgezien van de bezoekers – voor de bezoekers is er des te meer ruis.”

Villalarepubblica.wordpress.com/2013/11/11/de-realiteit-van-fictie-joncquil-cq-residency-carte-blanche-bij-galerie-ramakers-den-haag/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*