Rediscovery of Antinous, Delphi 1893.

Rediscovery of Antinous, Delphi 1893.

“The Delphi Antinous is a cult statue of Antinous, sculpted in Parian marble during the reign of Hadrian (117-138 CE). H. 1.8 m (5 ft. 10 ¾ in.). Found in the temple of Apollo at Delphi, 1893. It can be seen at the Archaeological Museum of Delphi.”

(via 990000)

Niels Post
About Niels Post 3554 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*