Wouter Sibum: out / box

pijltekst

1 Sokkel - Pedestal Rotterdam - W Sibum 2014 web

Ter gelegenheid van de lancering van het brandspanking nieuwe out-box.nl – ontsluiting tien jaar beeldarchief Wouter Sibum – vijf verschillender unieke c-prints geplakt op aluminium, 30 x 30 cm voor 150 euro inc BTW. excl. verzenden. Elk oplage één – wees er op tijd bij.

Er kan direct besteld worden bij de kunstenaar door te mailen naar outbox@woutersibum.com

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Kubus - Cube Cali - W Sibum 2014 web

5 Piramide - Pyramid Hoorn - W Sibum 2014 web

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vandaag geopend:
out-box.nl

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*