Erosie Jeroen @ The Jaunt

Erosie Jeroen @ The Jaunt

Bien Urbain in Besançon, France 2013. (opklik voor groot)”

The Jaunt, crowdfunded reisbeurs voor kunstenaars, stuurt eind deze maand Erosie richting Stockholm. Zoals elke reis wordt ook deze gefinancierd middels een nog te maken reisverslag op zeefdruk in een oplage van vijftig. Voor € 60 tekent u in, ideaal als Valentijnscadeau voor u of uw lief.

Thejaunt.net/trips/

Erosie in het heel erg groot na de klik.

Erosie Jeroen @ The Jaunt

Moscow mural, 2013.

Thejaunt.net/trips/

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*