Annesas Appel @ Vishal Haarlem

Annesas Appel1

“In haar werk ontleedt Annesas Appel voorwerpen uit het dagelijkse leven tot op het bot, tot de essentie. […] View on the World Map (PDF) is haar meest recente project. Het gaat over het herinterpreteren en op verschillende manieren weergeven van de gegevens van de wereldkaart.”

devishal.nl/tentoonstellingen/nu-te-zien

Annesas Appel2

Annesas Appel3

youtube.com/watch?v=XtqIxb7wUkk

Nog te zien t/m 3 augustus 2014

devishal.nl/tentoonstellingen/nu-te-zien

Meer info (PDF)
devishal.nl/wp_site/wp-content/uploads/2013/08/Uitnodiging-Annesas-Appel.pdf

About Daan Samson 111 Articles
De kunstwerken van Daan Samson behandelen de taboes, pijnpunten en verworvenheden van de welvaartsamenleving. Op Trendbeheer bericht hij over wáárlijke progressie, over botanische cultuuraangelegenheden en over alle fraaie dingen die door z’n vrienden worden gerealiseerd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*