Jacco Olivier en Hannah van Bart, winnaars Jeanne Oosting Prijs 2019

Jacco Olivier en Hannah van Bart winnen dit jaar de Jeanne Oosting Prijs en daar hoort de laatste jaren ook een videoportret in het atelier bij. Bij Olivier begint de werkdag al tijdens de wandeling er naartoe en Van Bart krijgt Hans den Hartog Jager op bezoek.

Een grote duo tentoonstelling met het werk van beide prijswinnaars is nog t/m 7 juli te zien in de Vishal in Haarlem.

Jeanneoostingstichting.nl/masonry-gallery/de-vishal/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*