Klaar voor 2015

Klaar voor 2015

    Plan & Play!

“Keep your brain active during long meetings while organizing your days. Each week, you have to spot the 7 differences between 2 similar pictures. Also, this year’s agenda […] is bound in a way that it lies flat when open.”

Ook in 2015 zet Julie Joliat de dagen weer voor u op een rij middels een in eigen beheer uitgegeven agenda. Zoek de verschillen is deze keer het thema van dienst. Op onderstaande foto nog makkelijk te benoemen, tussen twee vetplanten wordt al lastiger. Wees er op tijd bij want de afgelopen vijf jaar steevast uitverkocht.

Voor € 21 is ie van u (bij bestelling van meer dan 1 exemplaar 10% kwantumkorting): Joliat.net/agenda2015.html

Klaar voor 2015

About Niels Post 3653 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*