About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. Erm ja of je koopt er 32 draadstalen wereldbollen voor. Voorzie je de hele kooplijnbaangootsingel van kunst in de openbare ruimte. Maak er iets interactiefs van, buurtparticipatie, nee, laat de winkeliers participeren met teksten als Saturn is yours of HM is yours of Primark is yours too. Ik voorzie een verdienmodel.

  2. Ik snap iets niet. Waarom moet er een kopie uit Scarface als kunst in de OR gepresenteerd worden, met een tekst die al eens vaker en eerder met lichtjes gekopieerd was, bijvoorbeeld op het dak van Louisiana twee jaar geleden? Mis ik nu iets?
    En die twee andere ballen lijken me inderdaad sowieso overbodig.

  3. Het stationsplein is tenminste nu nog leeg. Die bal van Coenen verpest dat mooie, al helemaal affe elektriciteitshuisje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*