Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Een compilatie van Rozendaals websites gefragmenteerd gepresenteerd als ingreep in de ruimte. Niet meer als website maar als bron van licht en kleur. Niet klikbaar, wel een ambient soundtrack, èn u mag het strand op. Eindhoven als badplaats voor de geest, buitengewoon aangenaam.

T/m 10 mei a.s.

Mu.nl/nl/exhibitions/now/soft-focus

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

Rafaël Rozendaal @ MU

T/m 10 mei a.s.

Mu.nl/nl/exhibitions/now/soft-focus

Niels Post
About Niels Post 1291 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*