About [Redactie] 9059 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

5 Comments

 1. “Dit adviesorgaan sprak ook de vrees uit dat het hoge bezoekersaantal dat Boijmans verwacht, rond de 100.000 per jaar, niet zal halen.”

  Snap er niks van. Collectiegebouw ja of nee kost een paar centen maar dan heb je ook iets, maar waarom confabuleren dat er 5000 bezoekerts per dag komen? (100.000 / 250)

  Ergens las ik dat die 23 euro zouden betalen (of was dat de fictie museum amelisweerd)

  100 bezoekers per dag waarvan 70% museumjaarkaart lijkt me wel realistisch.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2015/04/16/college-rotterdam-stemt-in-met-collectiegebouw-in-museumpark/

 2. ze tellen ook icoontoeristen mee die een selfie komen maken plus de circa veertig vrienden van het park die daar hun hond uitlaten (en Pam Emmerik natuurlijk)

 3. @JB
  Die 23,50 euro entree zegt de RRKC in een voetnoot bij het advies op een interview te baseren, maar wordt door Boijmans zelf niet naar buiten gebracht. Drijfzand dus. Dat tekent het gebrek aan onderbouwing van het advies.

  RRKC stelt zich partijpolitiek op en laadt sterk de verdenking op zich dat de persoonlijke inzet van medewerkers bij het Museumpark (met name Inez Boogaarts) oneigenlijk gebruikt wordt om in het advies het Collectiegebouw de voet dwars te zetten. Vol aannames en suggesties.

  De Volkskrant leent zich voor dat spelletje of laat zich er ongewild inluizen. De verliezer van dit politieke spelletje? De geloofwaardigheid van de RRKC.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*