Simon Denny @ Biennale van Venetië

NSA

“Denny wanted to study NSA graphics, the ‘21st-century masterpieces’ unleashed on the world by Edward Snowden. So he tracked down its former creative director of defence intelligence – and commissioned him for his new show Secret Power

[…] When contacted by the Guardian and informed that he was central to Denny’s exhibition, Darchicourt confirmed that he had been a graphic designer for the NSA, but added that a non-disclosure agreement prevented him from going into any detail.”

Potentiële kneiter van Venetië deze zomer, Simon Denny op twee plekken in de stad: vliegveld Marco Polo en de Marciana bibliotheek.

Theguardian.com/artanddesign/2015/may/05/edward-snowden-nsa-art-venice-biennale-reverse-espionage

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*