Tien jaar Trendbeheer

10jaartrendbeheer

September 2015 bestaat trendbeheer tien jaar en dat gaan we gepast vieren – een jaar lang. Veel staat nog in de steigers maar om alvast een tip van de sluier op te lichten:

mfu

Tijd voor een MFU (Major Fukkin’ Update) Ondertussen zijn we bijna 15.000 postjes verder. (14.695 deze meegerekend.) De onderhuidse techniek is labiel en instabiel. We gaan ons een weg vechten naar GROTERE plaatjes en een meer afgewogen wijze van ontsluiting. Aan een tussentijdse op weg naar wordt gewerkt. Die kan met een beetje meewind over een paar weken online. Omkat galore.

stelling

September opent de grote Tien Jaar Trendbeheer tentoonstelling in Garage Rotterdam. Een sublieme seizoensopener met de fine fleur van een decennium hedendaagse Nederlandse beeldende kunst in de vorm van een afgewogen greep van zes uit heel veel fijns. Over de line-up, de inzet vertellen we snel meer.

shop

De /Shop staat in de steigers. Een selectie hoogstaande kunstwerken van topkunstenaars. Eerst even tien achterelkaar en dan elke zondag vers werk in de kolommen. Bij verkoop is 80% voor de kunstenaar, 20% voor Stichting Trendbeheer. De revenuen worden geheel en al ingezet ter bekostiging van deze en nieuwe praktijken.

vvv

Trendbeheer Vlaanderen – Godart bericht al een maand of vijf over Belgisch schoon. Dat wordt nader uitgewerkt en ingebed in meer.

nnnn

Tot zover – u hoort nog!

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*