Atelier Olafur Eliasson

“[…] I’ve never been challenged by the fact that all these people need salaries and I knock on wood that this day won’t ever come. But I have been very conservative and slow, and I didn’t hire 90 people over night. We gradually grew. Just like my exposure in general has gradually grown. I never really had a breakthrough.”

Freundevonfreunden.com/workplaces/olafur-eliasson/ (via Atelierlog)

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*