Bowie als postzegelvel

Bowie als postzegelvel

“We’re thrilled to reveal the next instalment in our Music Giants Special Stamp series: a tribute to David Bowie, one of the most influential music and cultural figures of all time.

This Special issue will be released on 14 March 2017.”

Royalmail.com/davidbowiestamps

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*