Over de opmaak van het meesterwerk van Art Spiegelman, Maus

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=1dQEfL2BfUM” /]

“On first glance, nothing much appears to be happening on that page—hoping to convince his elderly father to submit to interviews for the book that would eventually become Maus, Spiegelman trails him to his childhood bedroom, which the older man has equipped with an exercise bike that he pedals in dress shoes and black socks.”

Openculture.com/2017/11/how-art-spiegelman-designs-comic-books-a-breakdown-of-his-masterpiece-maus.html

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*