The Collection

[arve url=”https://vimeo.com/169701518″ /]

“[…] a short documentary about two friends, DJ Ginsberg and Marilyn Wagner, and their discovery of an astonishing and unique collection of movie memorabilia, comprised of over 40,000 printer blocks and 20,000 printer plates used to create the original newspaper advertisements for virtually every movie released in the United States from the silent period through 1984, when newspapers stopped using the letterpress format.”

Vimeo.com/169701518 (via Kottke)

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*