Op zoek naar kunst op kleine eilanden

Sasha Dees bij Omroep Zeeland

Eind vorig jaar reisde Sasha Dees af richting het Caribisch Gebied voor een onderzoek naar kunstenaarspraktijken aldaar. Wekelijks schrijft ze hier een verslag in de kolommen onder de noemer Standplaats Caribisch Gebied en bij de buren van Africanah eens per maand in het Engels. Omroep Zeeland belde haar op en sprak met Sasha:

Soundcloud.com/omroepzeeland/op-zoek-naar-kunst-op-kleine-eilanden

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*