Construct @ Territorium

Construct @ Territorium

Goed bereikbaar vanuit het hele land, veel centraler dan Zeist wordt het niet, en ideaal voor wie aankomend weekend aan de wandel gaat over de Utrechtse Heuvelrug. Naast een vijftal ateliers beschikt hèt kunstenaarsinitiatief van de stad ook over een projectruimte met daarin deze keer werk van Art van Triest, Danny Foolen, Heike Wähner, Jelle Korevaar, Maaike Kramer, Marjolein Witte en Menno Hiele.

Nog te zien op 14 & 15 april a.s.

Hetterritorium.nl

(foto’s met dank aan de fotografen bij Territorium, tentoonstelling is samengesteld door Kevin Nieuwenhuijs en Marjolein Witte)

Construct @ Territorium

Art van Triest, Deform Ladder no. 3.

Construct @ Territorium

Danny Foolen, Without title (Upset-Down).

Construct @ Territorium

Heike Wähner, This is all I remember of that night last week. And I’m really not so sure about it.

Construct @ Territorium

Jelle Korevaar

Construct @ Territorium

Maaike Kramer, Folly.

Construct @ Territorium

Marjolein Witte, Beacon #1.

Construct @ Territorium

Menno Hiele, Original function #1 Step Ladder.

Construct @ Territorium

Nog te zien op 14 & 15 april a.s.

Hetterritorium.nl

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*