Bruce Nauman @ Middelheimmuseum

[arve url=”https://youtu.be/rkdUmyrepD8″ /]

Antwerpen in haar nopjes. Een groot permanent buitenbeeld van Bruce Nauman is zojuist geplaatst in Park Middelheim. Daarom komend weekend, 1-2-3 juni (!), groot openingsfeest ter ere van de meester en als opening van de tentoonstelling Experience Traps.

“Het werk werd in de jaren ’80 gemaakt voor een tentoonstelling in de publieke ruimte. In 1990 verdween het daar en sindsdien is het werk niet meer tentoongesteld. Voor de Middelheimcollectie installeert de kunstenaar het werk opnieuw, en ditmaal voorgoed.”

Middelheimmuseum.be/nl/pagina/middelheimmuseum-verwerft-topwerk-van-bruce-nauman

About Niels Post 3647 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*