Tom Woestenborghs @ Frank Taal

Niet weer een tentoonstelling met werk waar ik verder niet zoveel heb. Een eerste indruk van smotsig geschilderde Miekes. De werkelijkheid is weerbarstig: in het echt op zijn minst opmerkelijk, fijne schilderijen vol schilderkunstig momentum, schoonheid in de details, proper, pikant en cartoonesk.

Nog tot 23 juni.

franktaal.nl/expositie/show/tom_woestenborghs__be____solo___fool_s_paradise.html

Zo gemaakt, zo gedaan.

franktaal.nl/expositie/show/tom_woestenborghs__be____solo___fool_s_paradise.html

About Jeroen Bosch 4742 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*