De Frank Stella kerstballenlijn

De Frank Stella kerstballenlijn

Cadeautip voor wie een dezer dagen zijn kerstinkopen in New York doet, Frank Stella in ongelimiteerde oplage in de museumwinkel van de Whitney.

“Mr. Stella has been experimenting with 3-D printing technologies since 2002. These pieces reflect Mr. Stella’s studio practice in not only form and vision, but as a result of his desire to explore and push the bounds of new methodology.”

Shop.whitney.org/catalogsearch/result/?q=ornament

De Frank Stella kerstballenlijn

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*