Beantwoording van de vraag: wat voor gruwelijk meesterwerk zit in die doos en waarom hangt het niet gewoon?

Afgelopen Open Atelier Het Wilde Weten dolle boel en vooral ook veel gezelligheid incluis nieuw werk dat vrij in doos bleef. Te hardcore en genadeloos meende de maker. Knettervet en knetterhard en van een geheel andere orde dan de veel fijnzinnigere collegae collage’s. Een echte partystopper: hoort op elke groepstentoonstelling, tot groot chagrijn van de buren. Doet het goed naast zowel Matisse als Klibansky. Bij die laatste zou het gratis meegeleverd moeten worden.

jeroenbosch.com/2019/02/15/verboden-te-fotograferen/

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*