Het is Onze Ambassade

Het is Onze Ambassade

“Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar Den Haag is een interessant instituut voor hedendaagse kunst rijker. Onder de noemer Onze Ambassade heeft West Den Haag de voormalige ambassade van de Verenigde Staten in gebruik genomen als centrum voor (inter)nationale kunst en debat. […]

Laten we hopen dat op deze bijzondere plek een open en levendig kunstklimaat ontstaan, zoals het Stedelijk dat ooit was. En waar antwoorden worden geformuleerd op het laffe cijfermatige pragmatisme dat in vele musea en andere culturele instellingen in Nederland de dienst is gaan uitmaken.[…]”

Jegensentevens.nl/2019/02/onze-ambassade/

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*