Bert Kreuk @ BNR’s Big Five

Deel drie uit een serie van vijf waarin Roelof Hemmen sprak met mensen uit de (inter)nationale kunsthandel.

“Bert Kreuk heeft één van de grootste kunstverzamelingen van Nederland. Maar in de kunstwereld wordt niet altijd even positief over hem gesproken. Dat komt volgens hem omdat hij niet meedoet aan de spelletjes in die wereld en transparant is over de minder mooie kanten. In BNR’s Big Five van de Kunsthandel geeft hij zijn pittige visie op de sector.”

Bnr.nl/podcast/thebigfive/10370895/kunsthandel-verzamelaar-bert-kreuk

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*