Flipperkast teveel

Fraai staaltje uit de hand gelopen verzamelwoede, man met hobby koopt flipperkast en kan niet meer stoppen. Het Pacific Pinball Museum aan de Baai van San Francisco is uiteindelijk het resultaat. Wat dichter bij huis zelf een potje spelen doet u natuurlijk in het flippermuseum van Rotterdam.

“[…]At the center of this pinball universe is Michael Schiess, a collector who founded the museum in the early 2000s and now serves as its executive director. He told us some interesting facts about pinball’s history, and how it’s been shaped by technology over the decades.”

Wired.com/story/obsessed-pacific-pinball-museum/

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*