Niels Post @ The Balcony, Den Haag

Niels Post @ The Balcony, Den Haag

Drukke tijden in studio Post, na LAM en de humor om te lachen show in Utrecht, opende afgelopen weekend bij The Balcony aan de Herenstraat 14 van Den Haag (5 min lopen vanaf CS) On Spam, Comment Spam #67. Handgezaagde populierenmultiplex en lakverf op raam.

T/m 1 oktober a.s.

Thebalconythehague.com/17-Niels-Post

En voor wie er geen genoeg van kan krijgen, aanstaande zaterdag 14 september, opent bij De Groen in Arnhem de grote We Like Art verkoopshow Pick Me. Met daarin werk uit de serie On Spam, Random Mail #01- #25 (à € 350 per werk, een koopje!)

advertentie(s)

Niels Post @ The Balcony, Den Haag

Niels Post @ The Balcony, Den Haag

Niels Post @ The Balcony, Den Haag

T/m 1 oktober a.s.

Thebalconythehague.com/17-Niels-Post

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*