Julie Joliat, Two Zero to Zero

Julie Joliat, Two Zero to Zero

Tijd weer voor de Julie Joliat jaaragenda. Strak in de vormgeving en handig in gebruik, ideaal voor cadeaumaand december.

“[…] Depicted in a playful way through a miscellanea of charts, games, comics, exercises, and quotes, this planner will subtly guide you toward a more sustainable way of living. It aims to emphasize the point that moderation and sobriety are likely to be part of the solution. But even if they prove to be ineffective, they would nevertheless make life far more gratifying.”

Joliat.net/shop/shop.php

Julie Joliat, Two Zero to Zero

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*