Wout Neutkens @ Kirac Space

Het glimt en het is van brons, de Kiracs presenteren Wout Neutkens. Vanaf vanavond – vrijdag 8 november 17:00 – t/m 1 december aan de H.J.E. Wenckebachweg 49F van Amsterdam.

Dat belooft wat:

“During his studies (physics) he learned about a revolutionary theory that unified various conflicting ideas about the universe. The theory was (partly) developed by Erik Verlinde and understands the universe as information on the outer surface of a sphere. This understanding of the galaxy became a metaphorical force for his sculpture making.”

Keepingitrealartcritics.com/wordpress/wout-neutkens/

Nagezonden mededeling voor wie het niet kan vinden:

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*