De Airco Caravan kwasten en penselen lijn

De Airco Caravan kwasten en penselen lijn

Na vijf jaar haar laten groeien ging het in het zicht van de finish nog bijna mis, de afgeknipte paardenstaart van Airco raakte maandenlang zoek bij de lokale posterijen. Maar uiteindelijk kwam het goed en zijn de penselen van kunstenaarshaar vanaf aanstaand weekend te zien tijdens een nieuwe Nasty Women Amsterdam (8 – 15 december in De Balie).

Ze zijn daar ook te koop, editie van 2, van dun naar dik à € 50, 100,- 175, 250,-

Aircocaravan.com/projects/artist-hair-brush

(ook mooi in combinatie met de Daan den Houter pruik)

advertentie(s)

De Airco Caravan kwasten en penselen lijn

    Set of 6 colorful Hobby brushes, edition 2, printed handle.

De Airco Caravan kwasten en penselen lijn

    Flat brushes, sizes 4, 10, 18, 30, edition 2, seamless silver ferrule, long varnished printed handle.

Aircocaravan.com/projects/artist-hair-brush

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*