Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Mooie duo presentatie van twee sculpturaal ingestoken schilders, Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil.

Voor nu de laatste show op de huidige locatie. NL=US huurt de ruimte van de naastgelegen Margreeth Olsthoorn vestiging en die gaat verhuizen. Lange tijd leek het erop dat galerie kon blijven zitten maar nu wil de nieuwe huurder toch het hele pand gaan gebruiken. Er wordt naarstig gezocht naar een nieuw geschikt pand in Rotterdam. Mocht u nog iets weten tip dan vooral de galerie (geen antikraak of onderhuur).

T/m 9 december a.s.

Nlisus.com

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Persoonlijke favoriet is denk ik dit mooi gehangen doek van De Bont.

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Jan Maarten Voskuil

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Jan Maarten Voskuil

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

De Bont en Voskuil

Lily de Bont en Jan Maarten Voskuil @ NL=US

Voor nu de laatste show op de huidige locatie. NL=US huurt de ruimte van de naastgelegen Margreeth Olsthoorn vestiging en die gaat verhuizen. Lange tijd leek het erop dat galerie kon blijven zitten maar nu wil de nieuwe huurder toch het hele pand gaan gebruiken. Er wordt naarstig gezocht naar een nieuw geschikt pand in Rotterdam. Mocht u nog iets weten tip dan vooral de galerie (geen antikraak of onderhuur).

T/m 9 december a.s.

Nlisus.com

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*