Last van museale rugpijn?

Last van museale rugpijn?

Dan loopt u te langzaam en aandachtig.

“[…] “The problem with the Museum Walk is that you’re not walking with momentum, you’re not walking a ‘spiral’ (when your arms are swinging) because you’re walking so slowly,” said Josefsberg. “It tends to be a kind of plodding where your neck is poking forward, which compresses your spine. You can get neck pain or back pains just from this depressing, downward energy when you’re walking around.” […]”

Hyperallergic.com/531508/museum-walk/

(foto Francisco Anzola’s Flickr)

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*