Jake Kelly en Donald Schenkel bij Foundation Mesh en Maarten Bel bij zichzelf

Jake Kelly en Donald Schenkel bij Foundation Mesh en Maarten Bel bij zichzelf

Twee initiatieven, schuin tegenover elkaar aan de Mathenesserweg van Rotterdam, die zich na zonsondergang prima als kijkdoos laten bekijken.

Op nummer 128A Foundation Mesh. Daar is t/m 29 februari een duo-installatie te zien van Jake Kelly en Donald Schenkel. Schenkel zet zijn gradients voor het eerst rechtstreeks op de muur en Kelly trekt zijn touwwerken voor het eerst de ruimte in. Werkt erg goed zo vanaf de straat.

Foundationmesh.com/show-box-9-donald-schenkel-x-jake-kelly

Jake Kelly en Donald Schenkel bij Foundation Mesh en Maarten Bel bij zichzelf

Jake Kelly en Donald Schenkel bij Foundation Mesh en Maarten Bel bij zichzelf

Op nummer 87 is Maarten Bel zijn eigen showroom begonnen middels een overzichtstentoonstelling met eigen werk. Heb het vermoeden dat er regelmatig werk gewisseld gaat worden maar geen idee wanneer of hoe vaak. Regelmatig bezoek valt aan te raden.

advertentie(s)

Jake Kelly en Donald Schenkel bij Foundation Mesh en Maarten Bel bij zichzelf

Jake Kelly en Donald Schenkel bij Foundation Mesh en Maarten Bel bij zichzelf

Maartenbel.nl

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*