Bingewatchen bij IDFA

Bingewatchen bij IDFA

Nog even en Netflix kan de deur uit.

“Wist je dat we al jaren een catalogus van online te streamen IDFA-films en nieuwe media projecten bijhouden? Zo nee, doe er dan nu je voordeel mee! Binnen Nederland zijn er zo’n 300 projecten gratis beschikbaar, buiten Nederland zijn het er bijna 200. Bekijk de selectie hier.

Daarnaast kun je nog honderden andere documentaires bekijken tegen een kleine vergoeding. Jouw bijdrage gaat direct naar de filmmaker, distributeur of andere rechthebbende van de film. Het enige wat wij doen is de films verzamelen op onze website, omdat we vinden dat ze gezien moeten worden. Lockdown of geen lockdown. Veel kijkplezier!”

Idfa.nl/nl/info/bekijk-films-online

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*