Ide André @ Billytown (met Enric Fort Ballester, Ole Blank en Maje Mellin in de Kitchen)

Niet te zien in: Den Haag.
Met alle tentoonstellingen onverhoopt gesloten blijft veel ongezien. Een ongedwongen online selectie van wat opvalt, wat interessant lijkt of is.

 

Ide André @ Billytown

Om in deze barre tijden van social distancing toch van kunst te blijven genieten, hierbij een virtueel rondgang langs Satisfying Spiral, de openingstentoonstelling van Ide André halfjarige residentieperiode in Billytown. Tijdens deze periode werkt hij vanuit een nieuw uitgangspunt waarbij hij het beeld van de spiraal als picturale referentie neemt.

(foto’s Charlott Markus)

Ide André @ Billytown

Ide André @ Billytown

Ide André @ Billytown

Ide André @ Billytown

Ide André @ Billytown

In de Kitchen Untrain My Heart, de eerste gezamenlijke groepstentoonstelling van Enric Fort Ballester, Ole Blank en Maje Mellin. In de tentoonstelling zoeken ze verbanden tussen hun praktijken. De titel verwijst naar een schijnbaar onmogelijkheid.

Ide André @ Billytown

Ide André @ Billytown

Ide André @ Billytown

Te zien tot 2 mei || Billytown || Helena van Doeverenplantsoen 3 || 2512 ZB || Dem Haag || http://www.billytown.org *Gedurende de coronavirusepidemie, is Billytown op afspraak te bezoeken.

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*