Jungle, Zoro Feigl @ Stedelijk Museum Schiedam uitgesteld

Ook Zoro Feigl’s solo in Stedelijk Museum Schiedam wordt uitgesteld. Het was wachten op het officiële bericht, komt natuurlijk niet als een volslagen verrassing. Pijnlijk is de nakende sluiting van het museum voor renovatie eind juli, dat wordt nog spannend. Fingers crossed. Mooie grootse solo vol nieuw werk incluis vijftien bij drie meter groot ‘druipgordijn’ belooft/beloofde een van de hoogtepunten van dit jaar te worden.

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*