Hoogtij #61, de online editie

Maar dat is handig. Vanavond kunt u met bord én laptop én lekker biertje op schoot voor het eerst op één avond alle locaties bezoeken. Een unicum in 25 jaar Haagse rondgang/Hoogtij.

Dus grijp die kans en log in, vanavond 29 mei van 19:00. De line up is weer om van te watertanden. Zou er ook een afterparty zijn?

“[…] Elk deelnemer maakt speciaal voor deze avond een filmpje. Je kunt ze bekijken door te klikken op de desbetreffende locatie op de kaart. Hier vind je ook extra informatie over de deelnemende locaties.

Talkshow
Bekijk de talkshow van Marie Jeanne de Rooij in gesprek met Jane Huldman bekijken. Deze talkshow zou eerder tijdens Hoogtij#60 in Ruimtevaart plaatsvinden maar moest wegens omstandigheden worden uitgesteld.

Deelnemers Hoogtij#61:
…ism project space, 1646, Æther Haga, Baracca, de Helena, Dürst Britt & Mayhew, Galerie Maurits van de Laar, Grafische Werkplaats, Heden, HOK gallery, Maldoror Galerie, Malieveldwerk, Projektruimte West end, Quartair, Refunc, Ruimtevaart, SinArts, The Archives, Trixie, West Den Haag/ Onze Ambassade; extra gast: See Lab.”

Hoogtij.net

About Niels Post 3645 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*