Maarten Bel, Borduren in de Avonduren – Lockdownles

Thuisonderwijs met Maarten Bel. Alle werken zijn ook te koop (klein/middel/groot = € 60/90/120,-).

“Dagen als deze zijn ideaal om naald, draad en wijn ter hand te nemen. Tijd te over om gedachten die gewoonlijk met de drukte van alledag vervluchtigen te vereeuwigen op het kaasdoek. Inclusief borduurring, beschikbaar in drie maten van grootte en diverse maten van humor.

[…] Ik wil borduren sexy maken.”

Youtu.be/jIi8Mb-RFF0

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*