Special Edition Anouk Griffioen

Met een hele ris aan publicaties op stapel (Han Sterrenburg naar de drukker en in de voorverkoop, Charl van Ark Recent Works en Han Hoogerbrugge [Death of Flash, werktitel], Niels Post Business Proposals in voorbereiding, drie meer to be announced aanstonds) heb ik zojuist de Special Edition Recent Works van Anouk Griffioen in de etalage van de geheime winkel van trendbeheer gezet. [En gelijk uitverkocht, Red.]

Het idee is – die publicaties gaan zo hun eigen leven wel leiden, vinden probleemloos hun weg naar liefhebbers en verzamelaars, vormen een fijne introductie in en achtergrond van machtig mooi werk voor een verser publiek – maar met de uitgave van special editions is de financiering ervan nog gemakkelijker en – niet onbelangrijk dezer dagen – blijft er nog meer over voor de kunstenaar.
Daarnaast is het gewoon leuk om te doen – lekker mooie boekjes maken met leuke mensen!

Aanhangend The Artist Collection 02 Anouk Griffioen – Recent Works (ik ga grossieren in saaie titels) een serie van negen kleine(!) tekeningen van Anouk Griffioen. Direct weg en zwaar overtekend en ergens snap ik dat wel. Het gebruikelijke formaat van Anouk Griffioen is drie bij zes meter. Dat hangt niet zomaar lekker weg in elk huishouden. Los nog van de prijs. En ze zijn wel erg fraai verdju.

The Artist Collection 02 Anouk Griffioen – Recent Works ligt nu in de voorverkoop. Vaste prijs 20 euro. Mooi overzicht recent werk van de laatste vijf jaar en een hele staffel vers werk. Klik en koop, reserveer uw eigenste gesigneerde exemplaar voor ze allemaal weg zijn:
shop.trendbeheer.com/product/anouk-griffioen-recent-works

Op de hoogte blijven van werk van Anouk Griffioen en/of op tijd weten van de lancering van een eventuele verse staffel Special Editions: schrijf je in op de nieuwsbrief van Art Agent Orange onderaan artagentorange.com/contact of volg me via instagram.com/artagentorange (ik ben wel de allerlaatste die zich een Instagram heeft aangeschaft. Met gezonde tegenzin ook moet ik zeggen. Moet ik kleine vierkante prentjes gaan uploaden en #overal #een #hekje #voorkletsen.) (Maar dit terzijde.)

The Artist Collection 02 Anouk Griffioen – Recent Works is nog in voorbereiding/productie. Een preview/inkijk krijgt u later. Maar het wordt iets als onderstaand. (Alles heel voorlopig maar het werk blijft het werk.)

Zoiets dus. Oplage slechts 150 exemplaren. Genummerd en gesigneerd. 20 euro.
shop.trendbeheer.com/product/anouk-griffioen-recent-works

Werk van Anouk Griffioen in het echt bekijken? Dat kan nog tot [onbepaald] bij Galerie Vriend van Bavink in Amsterdam. Na de opening eind februari sloegen de Corona’s toe. Maak een afspraak of bel even van tevoren.
vanbavinkgallery.com/exhibitions/anouk-griffioen-fort

Studioview/nieuw werk/work in progress:

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*