Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Superschilder Roel Jeroen van der Linden benut sinds een jaar of twee volop een van de weinige voordeeltjes die het kunstenaarsschap met zich meebrengt: ruilen. Inmiddels beslaat zijn Lípa Art Collection zo’n honderd werken. Het uiteindelijke doel is een eigen museum, ondertussen toont hij op gezette tijden werken uit zijn collectie aan een breed publiek. Eerder dit jaar bij Caesuur in Middelburg en tot en met 15 oktober aanstaande bij Luxfer Open Space in Česká Skalice (Tjechië).

Niet bepaald naast de deur en daarom was Van der Linden zo vriendelijk een map met dik honderd foto’s op te mailen. Hieronder een kleine greep uit veel, zonder namen en rugnummers. Mocht u toevallig in de buurt zijn ga dan vooral langs.

The Sound Of The Sun Going Down, met werk van Rob Bouwman, Marek Meduna, Giel Louws, Sidyon Cucaro, Aimée Zito Lema, Martin Lukáč, Julius Reichel, Michaela Vrbková, Sofie Švejdová, Milica Mijajlović, Niels Post, Niek Hendrix, Sidi El Karchi, Anouk Griffioen, Marc Mulders, Warre Mulder, Aquil Copier, Rens Krikhaar, Jorn van Leeuwen, David Krňanský, Bety Krňanská, Oskar Felber, Hans Overvliet, Sander Dekker, Jimena Mendoza, Eva Pelechová, Zuzana Svatík, Patrik Kriššák, Vladimír Houdek, Filip Dvořák, Martin Kolarov, Gijs van Lith, Legs Boelen, Marek Tischler, M.C. de Waal, Saki Matsumoto, Urvi Sethna, Michal Machciník, Philip Akkerman, Namor Namor, Igna Snelders, Aki Zum.

    (fotos: Lukáš Jasanský)

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

Lípa Art Collection @ Luxfer Open Space

About Niels Post 3640 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*